Koebenhavn-restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restauration eget brug til leje i Vesterbro

341 m2 restauration eget brug i Vesterbro til leje

Unikt restaurationslokale i hjertet af København

341m2 på Vesterbrogade 13, 1. sal 1620 København V

Skab den bedste kulinariske oplevelse for dine gæster i et sjældent udbudt restaurationslokale på Vesterbrogade i hjertet af København. Her er der mange muligheder for at skabe de perfekte rammer for lige præcis den restaurant, som du går og drømmer om.

Lejemålet ligger placeret på hjørnet af Vesterbrogade og Helgolandsgade i hjertet af København, og ligger i den ende af Vesterbro, som vender ned mod Københavns Hovedbanegård, Vesterport og Istedgade. Området omkring restauranten er dermed knudepunkt for en stor del af mennesketrafikkens – både de lokales og turisternes – færden. Restaurantens centrale beliggenhed gør også, at den er nem at komme til med både offentlig transport og bil.

Lejemålet ligger på en første sal og består først og fremmest af selve restaurantlokale, hvor de store vinduespartierne, der vender ud mod både Vesterbrogade og Helgolandsgade, bidrager til en levende stemning og at man fornemmer byens pulserende liv udenfor. Derudover består lejemålet af et stort køkkenområde, to kundetoiletter, lagerlokale, personaleomklædning og personaletoilet.

Lejemålet istandsættes, når vi har fundet den rette lejer og restauratør.

Kom forbi og mærk den gode og levende stemning, som lige præcis denne del af København tilbyder.

Kereby er Små Lejemål til Store Drømme.